Wie ben ik en waar sta ik voor…

Janneke Aalders

(c) mbrouwerfotografie.nl

Ik ben Janneke Aalders, geboren in het mooie jaar van 1984. Samen met mijn man heb ik een schitterend dochtertje. Daarnaast hebben wij ook nog drie honden, drie konijnen en een robotstofzuiger (een fantastische huisgenoot tegen al die haren en zand).

Fotograferen is altijd al een passie van mij geweest. Ik ben begonnen met een analoge compact camera. Een compact-camera van nu, maar dan met een fotorolletje in plaats van een SD kaart. Daarmee waren de mogelijkheden natuurlijk beperkt, dus de overstap werd uiteindelijk gemaakt naar een analoge spiegelreflex camera. Wat was het fantastisch om meer te kunnen dan alleen op het knopje drukken en hopen op een goede uitkomst.
Inmiddels fotografeer ik met een nikon D750 met mooie set lenzen, maar door analoog te fotograferen heb ik altijd geleerd zuinig te zijn met foto’s maken en niet in het wilde weg te klikken in de hoop op een goede foto.

Waar sta ik voor

Het meegeven van een tastbare herinnering is waar ik voor sta. Dat ene moment vastleggen op de gevoelige (digitale) plaat zodat er altijd met een goed gevoel op terug kan worden gekeken. Dat doe ik met veel geduld en aandacht voor de klant en het betreffende dier. Of dit nu een hond, paard, kat, konijn of ander (huis)dier is, dat maakt voor mij niet uit.
U heeft als klant altijd het recht om mee te denken. Wat wilt u graag terug zien in een foto? Daar stem ik mijn foto’s op af. Hierbij hou ik altijd rekening met de capaciteiten van uw (huis)dier. Het is niet nodig dat deze perfect stil kan blijven staan of zitten. Daar blijven het immers dieren voor!

Geduld
Passie
Apparatuur